Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

TYÖPAIKKAKUVAUS

Päätuotteinamme ovat ammattikäyttöön tarkoitetut LED-tuotteet sekä älykkäät, täysin langattomat valaistuksenohjausjärjestelmät. Päämyyntisegmentit ovat teollisuus-, kauppa-, urheilu-, julkis- ja toimistokiinteistöt sekä katuvalaistus. Tuotteillamme asiakkaamme saavuttavat helposti 60-90% energiasäästöt sähkönkulutuksessa verrattuna perinteisiin valaistusmuotoihin. Lisäsäästöjä asiakkaamme saavat kiinteistönsä huoltokustannusten poistumisesta valaistuksen osalta. Tämän lisäksi kohteisiin saadaan merkittävästi valovoimaisempi ja turvallisuutta lisäävä valaistus sekä asiakkaan hiilijalanjälki pienenee. Nämä tekevät tuotteistamme erittäin kannattavan investoinnin ja lisäävät työtehokkuutta, sekä ovat samalla myös ekologinen valinta.

Etsimme alueellisia kauppaedustajia eri puolille Suomea!

Mikäli olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja myynnin vahva ammattilainen, tämä työ voi olla juuri se oikea sinulle. Palkkauksemme perustuu myynnistä saatavaan provisioon, joka on erittäin hyvä ja motivoiva. Markkinoiden ylivoimaisesti korkealaatuisimpien ja pitkäikäisimpien led-tuotteiden ja ohjausjärjestelmien sekä suuren myyntipotentiaalin ansiosta kuukausiansiosi voivat olla merkittäviä.

Haemme itsenäisiä kauppaedustajia seuraaville alueille:

Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu.

Jos haluat olla osana nopeasti kasvavan yrityksemme keihään kärkeä ja olet valmis kovaan, mutta palkitsevaan työhön, voit olla etsimämme henkilö.

Edustajiltamme emme edellytä koulutusta myyntialalta, mutta vankka myyntityö tausta, rehellisyys ja motivoituneisuus ovat valtteja, joita myyjältämme vaadimme. Kokemus yrittäjyydestä, itsenäisestä myyntiedustajan työstä ja B2B -myynnistä ovat valtteja tässä työssä. Pääset hyödyntämään suhteitasi ja kontaktejasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannustavassa, asiantuntevassa ja motivoituneessa työympäristössä sekä hyvän ansion hyvästä työstä.

Perehdytämme kaikki työntekijämme työhön ja työntekijöidemme käytössä ovat kaikki tarvittavat materiaalit sekä palvelut työn tehokkaaseen hoitamiseen.

Avoinna olevasta työpaikasta kerromme mielellämme lisää. Vapaamuotoisen työpaikkahakemuksen liitteineen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lauri Pääkkö – CEO & Founder
Walkia Group Oy Ltd - Walkia® Lighting
Visit address: Lars sonckin kaari 10, NOVA-talo, 2. kerros, 02600 Espoo – FINLAND
Mail address: Kidekuja 2, 88610 Vuokatti – FINLAND

Phone: +358 (0)45 612 8766
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.walkia.fi

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku