Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu

VALAISTUSSUUNNITTELU

Hyvän ja toimivan valaistuksen edellytyksenä on, että valaistus on suunniteltu huolella ja asiantuntemuksella. Me Walkialla emme pelkästään myy valaisimia, vaan myös suunnittelemme asiakkaillemme heidän tarpeidensa ja vaatimustensa, sekä kansallisten ja kansainvälisten suosituksien ja standardien mukaisen valaistuksen. Hyvällä valaistussuunnittelulla taataan hyvä lopputulos ja samalla varmistetaan, että tasainen valaistus saavutetaan järkevällä määrällä valaisimia, eikä valaistus kuluta enempää sähköä kuin on tarpeen.

Walkian valaistussuunnitelmat ovat kokeneen valaistusalan ammattilaisen tekemiä, mikä takaa sen, että suunnitelmat eivät ole vain koreita kuvia vaan että vaatimukset todella täyttyvät ja luvattu pitää!

Valaistussuunnitelma voidaan tehdä kaiken kokoisista kohteista. Walkialla valaistussuunnitelma on jo yli 500 kohteeseen, pienistä autotalleista suuriin ostoskeskuksiin, jäähalleihin ja muihin urheilutiloihin, logistiikkakeskuksiin, erilaisiin teollisuustiloihin, ulko- ja katuvalaistukseen, laskettelurinteisiin ja raviratoihin…Kokemusta ja osaamista siis löytyy!

Image
Image

VALAISTUSSUUNNITELMA SELKEÄSTI KOLMIULOTTEISENA

Valaistussuunnitelmat tehdään DIALux Evo – ohjelmistoa käyttäen ja aina 3D-suunnitteluna. Asiakkaamme saavat valaistuslaskennan tulokset selkeästi ymmärrettävässä muodossa, mikä tekee vaihtoehtojen vertailun helpoksi.

Me Walkialla emme tee sähkösuunnittelua, vaan sähkösuunnitelmat tehdään ja päivitetään yhteistyökumppanien kanssa.  Jos olet sähkösuunnittelija emme ole sinulle kilpailija, vaan voimme tehdä sinulle projektiisi valaistussuunnitelman meidän tuotteillamme. Esittelemme mielellämme myös langattoman Walkia Vantage valaistuksenohjausjärjestelmän, jonka avulla valaistuksen älykäs ohjaus on helppo ja edullinen toteuttaa.

Tarvittaessa kohteesta voi tehdä myös näyttävä 3D-visualisointi, jonka avulla valaistusratkaisun esitteleminen asiakkaalle on helppoa.

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku