Kannustalo

Kannustalo

Kannustalo päivitti valaistuksensa investoimatta siihen euroakaan! Päin vaistoin, rahaa valaistusremontin jälkeen jää vielä MERKITTÄVÄSTI vuodessa muihin investointeihin. Miten tämä on mahdollista?

Kannustalo Oy käytti hyväkseen Walkia Lightingin Yritys+ palvelupakettia. Alkukartoituksen jälkeen teimme kohteeseen valaistussuunnitelman. Valaistuspäivityksen jälkeen saimme laskettua tuotantotilojen energiakulutusta radikaalisti. Vuokrasimme valaisimet edullisesti viideksi vuodeksi ja asiakas lyhentää vuokransa tulevilla energiasäästöillä ja huoltokustannusten poistumisella. Vuokran lyhennyksien jälkeen asiakkaallemme jää liki 25000€ vuodessa tuottavaan toimintaan. Tähän ei ole vielä huomioitu vanhan valaistuksen huoltokustannuksia, joka tehostaa entisestään asiakkaamme toimintaa ja kulurakennetta. Viiden vuoden jälkeen valaisimet ovat 100% heidän omistuksessaan ja vuosittaiset säästöt nousevat vuokran poistumisen jälkeen noin 32000€! Huoltokustannukset huomioiden tuotteiden takaisinmaksuaika on vain 1 vuosi.

Kohteessa päivitettiin koko tuotantotilojen valaistus, sekä terminaali- ja aluevalaistus. Osa tuotantotilojen suurpainenatriumvalaisimista korvattiin markkinoiden tehokkaimmilla ja pitkäikäisimmillä Ultima HIGHBAY Economy led-syväsäteilijöillä. Näiltä osin valaistus parani yli kymmenkertaisesti! Suurin osa tuotantotilojen vanhoista suurpainenatriumvalaisimista kytkettiin pois käytöstä kokonaan. Tämän mahdollisti jo aikaisemmin tuotantolinjojen päälle rakennetut loisteputkivalaisimet, joihin vaihdettiin niin ikään markkinoiden valovoimaisimmat ja pitkäikäisimmät Exalt8 Economy led-valoputket. Vaikka vanhat 250W yleisvalot sammutettiin, saimme silti lisättyä valotehoa näihin ja vanhoihin loisteputkiin verrattuna lähes 150 luxia pelkillä led-valoputkillamme!

Terminaalin, valotolppien ja seinävalaisimien vanhat, paljon virtaa kuluttavat suurpainenatriumvalaisimet korvasimme myös Ultima HIGHBAY Economy led-syväsäteilijöillä. Laadukkaiden ja monipuolisten kiinnikevaihtoehtojen ansiosta asennustyö oli todella helppoa ja nopeaa. Julkisivun suurpainenatriumvalaisimet korvaamme tyylikkäillä Eminent65 led-katuvaloilla. Keskiarvoltaan tässä kohteessa valaistus parani yli viisinkertaisesti murto-osalla virrankulutusta aikaisempaan nähden!

Paransimme osaltamme tyytyväisen asiakkaamme kilpailukykyä ja tiedämme että tällä valaisinpäivityksellä tulee olemaan positiivisia vaikutuksia myös työhyvinvoinnin kannalta.

 

 

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku