Ajankohtaista

Uusia tuotteita, ominaisuuksia sekä palveluita

 

Uusia tuotteita, ominaisuuksia sekä palveluita

Olemme lanseeranneet lukuisia uusia tuotteita ominaisuuksia sekä palveluja ja vahvistaneet markkina-asemaamme entistäkin merkittävämmäksi. Vientimme vetää hyvin ja olemme kuunnelleet kuluvan vuoden aikana asiakkaidemme tarpeita niin Suomessa kuin ulkomailla. Kuuntelimme sekä vastasimme asiakkaidemme tarpeisiin tuoden markkinoille lukuisia ensiluokkaisen korkealaatuisia tuotteita sekä ominaisuuksia.

Kaikki tuotteemme saa tänä päivänä välkkymättömänä, korkealla 95 CRI:llä, integroidulla liiketunnistimella tai hätäpoistumistie ominaisuudella sekä niitä voidaan ohjata kaikilla nykypäivän ohjaus muodoilla. Tuotteita voidaan ohjata myös uudella, täysin langattomalla, älykkäällä Walkia Vantage valaistuksen ohjaus järjestelmällä.

Uudistimme myös markkinointi materiaalimme. Asiakkaidemme on nyt entistäkin helpompi löytää vastaukset kysymyksiinsä. Asiakkaitamme palvelee jatkossa entistäkin toimivampi ja selkeämpi verkkoportaali. Tuotekorteistamme löydät nyt teknisien tietojen lisäksi mittakaavakuvat, valonjakotiedostot, asennusohjeet ja paljon muuta ostopäätöksen helpottamiseksi ja tiedon selkeyttämiseksi.

Vaikka toimmekin markkinoille kerralla paljon ja tuotteemme, ominaisuutemme sekä palvelumme ovat kilpailijoitamme hurjasti edellä niin kehityksemme jatkuu päivä päivältä. Kuulettekin meistä jälleen kohta uusien innovaatioiden merkeissä.

 

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku