Ajankohtaista

Suoraan asennettavat led-valoputket elektroniseen liitäntälaitteeseen?

Miksi emme myy tai suosittele suoraan asennettavia led-loisteputkia elektroniseen liitäntälaitteeseen?

Monet asiakkaamme ovat kysyneet miksi emme myy suoraan asennettavia led-valoputkia elektroniseen liitäntälaitteeseen? Asennus olisi niin helppoa. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain pitkäkestoisia ja markkinoiden laadukkaimpia sekä valovoimaisimpia led-ratkaisuja. Tarjoamme led-tuotteita joiden käyttöikä on todella pitkä vielä takuun jälkeenkin. Olemme tutkineet kyseistä asiaa paljon ja tulleet monista eri syistä siihen tulokseen että emme tule tarjoamaan kyseisiä tuotteita. Miksi?

Tässä muutamia syitämme:

  • Lukuisten tutkimuksiemme perusteella tänä päivänä ei olla tehty vielä sellaista led-virtalähdettä joka todistetusti olisi kestävä ja vakaa kaikkien elektronisten liitäntälaitteiden kanssa. Nämä virtalähteet ovat vielä tänä päivänä todella epävakaita ja eivät kestä jännitteen vaihteluita.
  • Monet isot toimijat ovat tehneet markkinoilta todella mittavia takaisinvetoja kyseisille led-valoputkille. Ongelmat ovat olleet juuri suoraan elektroniseen liitäntälaitteeseen asennettavien led-loisteputkien toiminnassa.
  • Valaisinrunkoon jää edelleen ongelmia tuottavat elektroniset liitäntälaitteet joiden käyttöikä on huomattavasti lyhempi kuin led-valoputkien. Tästä syystä valaisinrunko ei ole huoltovapaa, vaan rikkoutuvien elektronistenkuristimien kalliit huoltokustannukset jäävät edelleen asiakkaalle.
  • Asiakas ei saa säästöjä elektronisen liitäntälaitteen ohituksesta syntyvistä suorista energiasäästöistä virrankulutuksesta.

Suurin osa asiakkaistamme ohittaa myös perinteiset magneettisetkuristimet. Ohittamalla kuristimen asiakas saa täysin huoltovapaan valaisimen ja lampun elinkaaren aikana huomattavasti paremman tuoton sijoitetulle pääomalle. Kuristimien ohitus on todella nopea ja edullinen työvaihe, joka maksaa itsensä todella nopeasti takaisin. Kerromme teille aiheesta mielellämme lisää.

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku