Walkia Vantage®

Älykäs valaistuksenohjaus

Mitä on älykäs valaistuksenohjaus?

MITÄ ON ÄLYKÄS VALAISTUKSENOHJAUS?

s walkia vantage alykas led valaistuksenohjaus 3

  1. Älykäs valaistus on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää huolella tehdyn valaistussuunnittelun, tilaan sopivat valaisimet ja tilan käyttötarkoitukseen ja toiminnan mukaan ohjattavan valaistuksen. Älykäs valaistuksenohjaus säätää tilan valaistusta tarpeen mukaan. Langaton älykäs valaistuksenohjausjärjestelmä on äärimmäisen joustava ja valaistus ja sen ohjaus mukautuvat nopeasti ja vaivattomasti kun tilan käyttötapa muuttuu.
  2. Tila jaetaan alueisiin, joiden valaistusta voidaan ohjata kohdekohtaisesti. Valaistusta voidaan myös ohjata mm. kello-ohjauksella, läsnäolon tunnistukseen pohjautuen, päivänvalosäädön avulla tai tilanne- ja tapahtumaohjelmointia hyväksi käyttäen. Älykäs valaistuksenohjausjärjestelmä kerää myös reaaliaikaista tietoa toteutuneesta energiankulutuksesta.
  3. Älykkäällä valaistuksenohjauksella säästetään energiaa, mikä tuo sekä kustannussäästöjä että vähentää yrityksen hiilijalanjälkeä. Älykkään valaistuksenohjauksen avulla valaistusta saadaan säädettyä tarkoituksenmukaisesti tarpeen mukaan. Tämä lisää hyvinvointia sekä parantaa turvallisuutta ja tuottavuutta samalla kun energiaa säästyy!
  4. Yritykset saavat älykkäästä valaistusjärjestelmästä kaiken hyödyn keräämällä dataa ja tulkitsemalla sitä. Käyttämällä älykästä Walkia Vantage -ohjausjärjestelmää voit tulkita energiankulutusta, valaistusasetuksia ja automatisointia koskevia tietoja. Pystyt optimoimaan rakennuksen energiankäytön valaistukseen aina tarpeen mukaan.

Yhteystiedot

Walkia Group Oy - Walkia® Lighting

Käyntiosoite
Knitter Business Park,
Kutojantie 6-8,
02630 Espoo FINLAND

Postiosoite
Kainuuntie 26C 15B
88600 Sotkamo, FINLAND

Sähköposti: myynti ( at ) walkia.fi
Puhelin: 010 326 4460
Y-tunnus: 2672406-6

Ruotsi
Brandthovdagatan 24,
Västerås 72135 Sverige

Viro
Walkia OÜ,
Tööstuse 47, 10416 Tallinn

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

walkia AAA logo 2017 FI transparent

SELT liikemerkki 150605

© Copyright Walkia 2021. Design & Development by Ideamedia Oy

Haku